150 gol 112 asist! Beşiktaş gaza bastı, Süper Lig'i karıştıracak yeni golcüsünü buldu... Artık kimse tutamaz

150 gol 112 asist! Beşiktaş gaza bastı, Süper Lig'i karıştıracak yeni golcüsünü buldu... Artık kimse tutamaz

İstanbul'un köklü ekiplerinden Beşiktaş, transfer piyasasında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain ve Ante Rebic gibi yıldız isimlerle kadrosunu zenginleştiren siyah-beyazlılar, son olarak da yeni bir yıldız ile gündemde...

Ajax'ta beklenen performansı sergileyemeyen ve maliyeti nedeniyle kulübünden ayrılmayı düşünen 31 yaşındaki Hollandalı Steven Berghuis, Beşiktaş taraftarını sosyal medyada coşturdu. Eski adıyla Twitter, şimdi ise X olarak bilinen platform üzerinde "Beşiktaş'ın yeni Talisca'sı" benzetmesiyle anılan Berghuis için siyah-beyazlı taraftarlar yönetimden hızlı hareket etmesini talep ediyor.

Ancak kaynaklardan edinilen bilgilere göre; şu an için Beşiktaş'ın Berghuis ile ilgili resmi bir adım atmadığı öğrenildi. Oyuncunun Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığı da gelen bilgler arasında. Ancak futbol dünyasında her an her şeyin değişebileceğini unutmamak gerek.

2.jpg

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Berghuis'un 2021 yazında Feyenoord'dan 5.5 milyon Euro'ya Ajax'a transfer olması büyük yankı uyandırmıştı. Oyuncunun şu anki piyasa değerinin 12 milyon Euro olduğu biliniyor.

Beşiktaş'ın bu transferde ne kadar ciddi olduğunu ve Berghuis'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ancak şu bir gerçek ki; siyah-beyazlı taraftarlar, bu transferin gerçekleşmesi için büyük bir heyecan ve beklenti içerisinde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN