175 gol 71 asist! Fenerbahçe'de tarihe geçecek golcü geliyor... Rakipleri şimdiden korkmaya başladı

175 gol 71 asist! Fenerbahçe'de tarihe geçecek golcü geliyor... Rakipleri şimdiden korkmaya başladı

Fenerbahçe'nin bu yaz ki transfer taarruzu hız kesmiyor. Zaten etkileyici bir kadro oluşturma sürecinde olan sarı-lacivertli ekip, bomba bir transferi daha kapıya kadar getirdi. Fenerbahçe'nin yeni transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldızlar arasında Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko ve Cengiz Ünder gibi isimler bulunuyor. Ancak Kanarya'nın yeni hedefi taraftarını heyecanlandırmaya yetti...

2013-2014 Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transferde adeta şov yapıyor. Daha önce Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yollarını ayıracağı konuşulan Fenerbahçe'nin yeni golcüsü İstanbul'a adım attı. Glasgow Rangers'ta top koşturan Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos, sarı-lacivertli formayı giymek için İstanbul'a geldi!

ALFREDO MORELOS GELİYOR

Morelos, geçen sezon 45 maçta 12 gol, 7 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Uluslararası arenada da Kolombiya'nın formasını terleten golcü futbolcu, 11 maçta 1 gol kaydetti. Piyasa değeri 6 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü, kariyerindeki 354 maçta attığı 175 golle, golcülüğünü kanıtladı.

2-013.jpg

TARİHE GEÇECEK

Eğer Fenerbahçe, Alfredo Morelos transferini tamamlarsa, tecrübeli oyuncu Fenerbahçe tarihine de adını yazdıracak. Morelos, Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alması halinde sarı-lacvertli ekibin tarihindeki ilk Kolombiyalı futbolcu olacak.

Tüm bu gelişmelerin üzerine Fenerbahçe'nin, Morelos transferini resmi olarak açıklaması an meselesi. Taraftarlar, bu tarihi anı heyecanla bekliyor. Fenerbahçe'nin bu sezonki hedefi belli: Uzun yıllar sonra gelen şampiyonluğu taraftarıyla buluşturmak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN