18 yaşındaki Rümeysa erkek arkadaşının ilişki teklifini kabul etmeyince canice öldürüldü

18 yaşındaki Rümeysa erkek arkadaşının ilişki teklifini kabul etmeyince canice öldürüldü

Kocaeli'de 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan, kamyonette ölü bulundu. İlk incelemelerde kaza sonucu öldüğü düşünülen Rümeysa'nın, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. T.A ifadesinde, Rümeysa'yla bir süre gezdikten sonra birlikte olmak istediğini, reddedilince de kıza saldırdığını söyledi. T.A., korkutmak için Rümeysa'nın boynuna ip bağladığını ve genç kızın bayıldığını anlattı. Panikleyen T.A., Rümeysa'nın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak için aracı uçuruma düşürdüğünü itiraf etti.

Kadın cinayetleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan, sevgilisi T.A. tarafından vahşice katledildi. T.A., birliktelik teklifini reddeden Rümeysa'yı darbederek boğdu ve ardından cesedi kamyonetle uçurumdan yuvarlayarak kaza süsü vermek istedi.

Olay, 18 Mayıs'ta Gölcük'te meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bir kamyonetin uçurumdan yuvarlandığı ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, Rümeysa Meriç Özcan'ın cansız bedenini kamyonetin yanında buldu. Genç kızın boynunda ip olması dikkat çekti.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan otopside Rümeysa'nın darp izleri ve boynundaki ipten kaynaklı kesikler olduğu tespit edildi.

Soruşturma kapsamında Rümeysa'nın o gün T.A., C.Ç., E.K., Y.A.A. ve K.N.K. isimli arkadaşlarıyla buluştuğu belirlendi. Şüpheliler gözaltına alındı.

9305558.jpg

Yapılan sorgularda T.A. ile Rümeysa'nın sevgili olduğu ve olay günü birlikte dolaştıkları öğrenildi. Diğer şüphelilerden akşam saatlerinde ayrılarak olay yerine gittikleri tespit edildi.

9305562.jpg

BOYNUNA İP GEÇİRİP KAMYONETİN KAPISINA BAĞLAMIŞ

T.A. sorgusunda suçu itiraf etti. Arkadaşlarıyla zaman geçirdikten sonra Rümeysa ile Gölcük'teki bir ormana gittiklerini ve burada birlikte olmak istediğini ancak reddedildiğini söyledi. Bunun üzerine Rümeysa'yı darbederek boynuna ip geçirdiğini ve kamyonetin kapısına bağladığını anlattı.

T.A., Rümeysa'nın başını kamyonetin demirine çarparak bayıldığını ve öldüğünü düşünerek paniğe kapıldığını söyledi. Kaza süsü vermek isteyen T.A., Rümeysa'yı kamyonete bindirerek vitesini boşa aldı ve aracı uçurumdan yuvarladı. Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulundu.

9305561.jpg

T.A., C.Ç., E.K., Y.A.A. ve K.N.K. bugün Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi. Rümeysa'nın cenazesi ise toprağa verildi.

9305566.jpg

GÖZALTINA ALINAN 5 KİŞİDEN 1’İ TUTUKLANDI

Boynuna ip bağlı cansız bedeni devrilen kamyonetin altında bulunan 18 yaşındaki genç kızın ölümü ile ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 1’i tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN