2022 PMYO intibak eğitimi ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 2022 PMYO intibak eğitimi tarihleri

2022 PMYO intibak eğitimi ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 2022 PMYO intibak eğitimi tarihleri

Polis Akademisi'ne girmeyi hak kazanan öğrenciler intibak eğitiminin ne zaman başlayacağını araştırıyor. PMYO sonuçları bugün açıklanırken adaylarda eğitimler hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile tarih bilgileri açıklandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Bugün açıklığına PMYO sonuçlarının ardından adaylar eğitim belgeleri hakkında araştırmalarını hızlandı. İntibak eğitiminin ne zaman başlayacağım merak edilirken Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinde tarihler açıklandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

PMYO EĞİTİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda zorunlu askerlik hizmetini yaparken polis eğitim ve öğretim kurumu sınavını kazanan adayların asker alma kanuna göre geçici terhis işlemlerinin yapılmasının mümkün olmadığı belirtildi.

PMYO Eğitim tarihleri ne zaman

Bu doğrultuda yapılan Açıklama ile 2002 yılı PMYO giriş sınavına asıl olarak kazanan adaylar 17.10.2022 tarihinde intibak eğitimine başlayacak. Askerlik hizmetine devam eden adaylar ise ekte yer alan dilekçeyi eksiksiz olarak doldurulması ile 18 10 2022 tarihine kadar askerlik yaptığı birimden Polis Akademisi Başkanlığına üst yazı aracılığı ile göndermesi gerekir.

Dilekçesini gönderen adaylar için PMYO Müdürlükleri tarafından planlamalar terhisleri ne müteakip yapılmaktadır. Belirlenen tarihler arasında dilekçesini teslim etmeyen adaylar ise adaylık haklarından feragat etmiş olacak.

Adaylar konu hakkındaki gelişmeleri www.pa.edu.tr adresinden takip edebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN