2023 kehaneti son anda tuttu! Gözler yeniden kör kahinde: Meğer 2024 felaketlerini de yıllar önceden sıralamış

2023 kehaneti son anda tuttu! Gözler yeniden kör kahinde: Meğer 2024 felaketlerini de yıllar önceden sıralamış

Balkanların Nostradamusu olarak tanınan Bulgar kahin Baba Vanga, 1996’da hayatını kaybetmeden önce 2024 yılı için bir takım kehanetlerde bulundu. 2023 kehaneti son anda tutan kör kahinin 2024 yılı için söylediklerine çok şaşıracaksınız…

2023 yılına dair yaptığı tahminlerin biri yıl sonunda gerçekleşen Baba Vanga 2023 yılına damga vurdu. 2023’te dünyanın yıkıcı sonuçlara neden olacak devasa bir güneş fırtınası tarafından vurulacağını işaret eden Vanga’nın tahmini 1 Aralık günü gerçek oldu.

BABA VANGA 2024 KEHANETLERİ

Bu gelişmenin ardından gözler Vanga’nın 2024 kehanetlerine çevrildi. Baba Vanga yıllar önce 2024 yılında olacaklarla ilgili şu tahminlerde bulundu:

* Putin suikasta uğrayacak.
* Avrupa'da terör saldırıları artacak ve büyük bir ülke biyolojik silah testleri yapacak.
* Dünya, büyük bir ekonomik krize girecek.
* Küresel ısınma nedeniyle dünyanın dört bir yanındaki ülkeler daha şiddetli hava olayları yaşayacak.
* Siber saldırılar artacak.
* Şu anda ölümcül olduğu düşünülen hastalıklar için yeni tedaviler bulunacak.

baba-vanga-2024-kehanetleri-1.jpg

Vanga’nın kehanetlerinin ne kadar doğru olduğuna dair birçok tartışma olsa da kimisi bu tahminlerin enteresan bir şekilde doğru çıktığını iddia ediyor, kimisi ise bunların abartılı ya da yanlış yorumlandığını savunuyor.

Ancak Vanga’nın 2024 kehanetlerinden bazısı gerçekleşmesi yüksek olaylardır. Mesela, Avrupa’da terör saldırılarının artması ve iklim değişikliğinden dolayı daha şiddetli hava olaylarının yaşanması zaten dünyanın karşı karşıya olduğu sorunlardan. Bu yüzden, bu kehanetlerin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN