2024 yılında herkes buraya koşacak! Valizini toplayan yaz gelmeden kaçmak istiyor! Plan yapmayan sonradan yer bulamayacak

2024 yılında herkes buraya koşacak! Valizini toplayan yaz gelmeden kaçmak istiyor! Plan yapmayan sonradan yer bulamayacak

Güneş tepede yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte yaz tatili planları da hız kazandı. Bu yaz tatilimi nerede yapsam? diye düşünmenize gerek yok kalmadı. 2024 yılında herkes buraya koşacak. Şimdiden plan yapmayan sonradan yer bulmakta zorlanacak. İşte 2024 yılında en güzel tatil noktaları…

Güneş yavaş yavaş sıcaklığını arttırmaya başlaması ile birlikte tatil planları da hızlanmaya başladı. Uygun fiyata tatil yapmak isteyenler çoktan yerini ayırtırken dünyanın dört bir yanında farklı tatil planları yapılıyor. 2024 yılında en gözde tatil mekanları belli oldu. Herkes Akın Akın buraya koşuyor. İşte 2024 yılında en güzel tatil noktaları…

bora-bora-fransiz-polinezyasi.jpg

1. Doğa Harikası: Bora Bora, Fransız Polinezyası

Mavinin en güzel haline şahit olabileceğiniz Bora Bora da turkuaz renkli lagünler ve lüks bungalovlar ile romantik bir tatil yapmanın tadını çıkaracaksınız. Doğa ile iç içe olmak isteyenler soluğu burada alıyor.

kapadokya.jpg

2. Masalsı Balonlar Arasında Bir Uyanış: Kapadokya, Türkiye

Deniz, kum, güneş olmasa da olur diyenler için en güzel kaçış noktası Türkiye’nin sevilen şehri Nevşehir oluyor. Tarihi mağara otelleri ile her sabah gökyüzünü süsleyen sıcacık hava balonlarıyla adeta bir görsel Şölen yaşatan Kapadokya masallardan fırlamış bir görüntü sunuyor. Gün doğumunu izlerken bir yandan da lezzetli yemekleriyle midenizi şenlendirebilirsiniz. Nevşehir'de Türk kahvesi içmeden dönenler de pişman olacak.

dubrovnik-hirvatistan.jpg

3. Tarih ve Plajın Buluşması: Dubrovnik, Hırvatistan

Hırvatistan'ın “Krallar Şehri” olarak ünlenen Dubrovnik, tarihi surları ve berrak denizi ile her yıl turistleri kendine hayran bırakıyor. Game of Thrones dizisinin çekildiği şehir tarih ve doğayı da bir arada barındırıyor.

seyseller.jpg

4. Gizli Cennet: Seyşeller

Hem denize hem de güneşe doyacağınız cennet gibi bir tatil için Seyşeller kaçınılmaz adres oluyor. Bembeyaz kumları ve masmavi sularıyla kartpostalları aratmayan bu güzellik sakin plajları ile huzurun adresi oluyor.

floransa-italya.jpg

5. Kültür ve Sanatın Kalbi: Floransa, İtalya

Sanat ve tarihi bir arada barındıran Floransa, İtalya denilince akla ilk gelen yerlerden biri oluyor. Her köşede farklı bir hikayeye tanık olabileceğiniz Floransa'yı gezmeden dönmek olmaz.

atacama-colu-sili.jpg

6. Yıldızların Altında Bir Tatil: Atacama Çölü, Şili

Farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler dünyanın en kuru çölünde hiç görmediği anlara tanıklık edebilecek. Yıldızların altında unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyenler Atmaca Çölü’ne koşuyor.

bali-endonezya.jpg

7. Asya'nın İncisi: Bali, Endonezya

Tatil denildiğinde en egzotik yer tabii ki de Endonezya oluyor. Mistik tapınaklar ve sıcakkanlı insanları ile bilinen Bali kültür ve doğa arayışındaki gezginlerin de kaçınılmaz noktası oluyor.

antalya-1.jpg

8. Mavi Suların Çağrısı: Antalya, Türkiye

Her yıl binlerce turisti ağırlayan Türkiye'nin İncisi Antalya, berrak suları ve sıcacık kumsallarıyla her yıl popülerliğini daha fazla artırıyor. Hem tarih hem de doğanın muhteşem birleşimi Antalya'da görülmeye değer bin bir güzellik bulunuyor.

maldivler.jpg

9. Su Üstü Bungalovlarda Lüks Bir Mola İçin: Maldivler

Beyaz kum plajlar ve su üzerine inşa edilmiş bungalov evler denildiğinde akla ilk gelen adres Maldivler oluyor. Dünya üzerindeki cennetin yansıması olan Maldivler dalış tutkunları içinde inanılmaz bir deneyim sunuyor.

santorini-yunanistan.jpg

10. Efsaneler Diyarı: Santorini, Yunanistan

Mavi ve beyazın bütünleştiği Yunanistan en çok turist alan noktalardan biri olmaktadır. Ege Denizi'nin manzarası ile birlikte romantik bir kaçamak yapmak isteyenler soluğu Santorini de alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN