22 ayar 20 gram bilezik fiyatı

22 ayar 20 gram bilezik fiyatı

Türkiye'nin en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın, günlük hayatta da sıkça kullanılan bir değerli madendir. Altının farklı ayarları ve çeşitleri bulunmakla birlikte, 22 ayar bilezikler de yatırımcılar ve takı severler tarafından ilgi gören ürünler arasında yer alıyor. Peki, bugün 22 ayar bilezik kaç TL? İşte güncel fiyatlar...

22 ayar 20 gram bilezik fiyatı kaç TL? Bugün itibarıyla 22 ayar bileziklerin alış fiyatı 1,921,19 TL, satış fiyatı ise 1,935,52 TL olarak belirlendi. Bu gram altın fiyatı verileri doğrultusunda 20 Gram 22 Ayar Bilezik 38707,40 Türk Lirasına karşılık gelmektedir. Altın fiyatları, uluslararası piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak günlük olarak değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle yatırımcılar ve takı almak isteyenler, güncel fiyatları düzenli olarak takip etmekte fayda var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN