23 Eylül'den sonra geliyor gelmekte olan! Meteoroloji uyardı herkes panikledi

23 Eylül'den sonra geliyor gelmekte olan! Meteoroloji uyardı herkes panikledi

Meteoroloji uzmanları tarafından tüm Türkiye'ye uyarılar yapılıyor. 23 Eylül sonrasında etkisini gösterecek olan hava olayına dair detaylar paylaşıldı. Yaz mevsimi boyunca yüksek geçen sıcaklıklardan eser kalmayacak. Hava koşullarının sertleşmesiyle birlikte herkes önlemini alsın. İşte tüm detaylar...

Yaz mevsimi boyunca ülkemizde hissedilen aşırı sıcaklıklar etkisini kaybediyor. El Nino ile başlayan yaz ayları eyyam-ı bahur ve Basra sıcaklıklarıyla adeta kavurmuştu. İklim değişikliği ve küresel ısınmanın etkisiyle mevsim normalleri üzerine çıkan sıcaklık birçok tehlikeyi beraberinde getirdi.

METEOROLOJİDEN UYARI GELDİ

Dünya üzerinde can alan sıcaklıklar ülkemizde de hissedildi. Sonbahar mevsiminin ilk ayı Eylül ile birlikte sıcaklıklar mevsim normallerine yaklaştı. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte gün içerisinde dalgalanan sıcaklık vatandaşı ikilemde bırakıyor.

Sabah saatlerinde ceket ile öğle saatleri tişört ile akşam saatleri ise yeniden ceketle geziyor. Sertleşen hava şartlarına karşı ise meteoroloji uzmanlarından uyarılar gelmeye devam ediyor.

skynews-rain-uk-shopper-shopping-5006639.jpg

YAĞIŞLI GÜNLER GELİYOR

Aşırı hava sıcaklıkları etkisini eylül ayı ile birlikte kaybetti. Sosyal medya üzerinden hava durumlarına dair öngörülerini paylaşan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den yeni bir paylaşım geldi.

Sıcaklıkların düşeceğini duyuran uzman isim 23 Eylül tarihini işaret etti. Belirtilen tarihten itibaren sıcaklıkların tekrardan düşeceğini duyurarak, "Bu sefer düşüş daha keskin olacak. Senaryolara göre yağışlar da artıyor..." sözlerini kullandı.

VATANDAŞ ENDİŞELİ

Havaların üşüyecek seviyeye gelmesi, vatandaşları kara kara düşündürmeye başladı. Artan hayat pahalılığı nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar üstüne doğal gaz masrafının erkenden gelmesinden korkuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN