3 çocuğu katletmişti aileler adalet bekliyor: Çocuğum geri gelmez artık bunu biliyorum

D-100 Karayolunda alkollü araç kullanmaktan sabıkası olduğu öğrenilen Samet Tüfekçiler’nin neden olduğu kazada 3 çocuk katledilmişti. Onlarca çocuk ise ağır yaralanmıştı. Kanında uyuşturucu tespit edilen sürücünün, kazadan bir yıl sonra ilk duruşması görüldü. 12 Temmuz'a ertelenen duruşma için aileler adalet bekliyor.

MERVE ŞİŞMAN

Uyuşturucu kullanarak trafiğe çıktığı tespit edilen Tüfekçi'nin kazadan 1 yıl sonra ilk duruşması görüldü. Onlarca çocuk ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kazada hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mehmet Alp Güney'in babası Cemal Güney duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Çocuğum geri gelmez artık bunu biliyorum, istediğim tek şey adalet yerini bulsun" çağrısında bulundu.

SÜRÜCÜ UYUŞTURUCU KULLANARAK TRAFİĞE ÇIKTI

1 Haziran 2022 tarihinde yaşanan Kumburgaz E-5 karayolu üzerinde gerçekleşen olayda sürücü Samet Tüfekçiler gözaltına alınmıştı. Yapılan incelemeler sonrasında Tüfekçiler’in daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Adli kayıtlara göre ise onlarca çocuğun hayatıyla oynayan sürücünün kanında uyuşturucu tespit edildi.

ammnsmd-001.jpg
Hayatını Kaybeden Murtaza Mardani, Oğuzhan Kolver ve Mehmet Alp Güney

AİLELER ADALET BEKLİYOR

Hayatını kaybeden öğrencilerden Oğuzhan Kolver'in Büyükçekmece'de, kazada yaralanarak özel bir hastanede tedavi altına alınan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 14 yaşındaki Mehmet Alp Güney ise memleketi Ordu Fatsa'nın Duayeri köyünde defnedilmişti.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Alp Güney'in amcası Hüseyin Güney, KARAR'a konuşarak kazaya neden olan Samet Tüfekçiler'in en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini vurgulayarak "Bu trafik canavarının bir daha özgürce sokaklarda dolaşmaması gerekiyor. Ülkedeki hakim, savcıları göreve çağırıyoruz. Bu davanın peşini bırakmayacağız. Bu acının tarifi yok" dedi.

ekmece-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN