30 milyon Euro ciro elde etmişti: Bagajları yükleyen, uçakları kontrol eden şirket resmen iflas etti!

30 milyon Euro ciro elde etmişti: Bagajları yükleyen, uçakları kontrol eden şirket resmen iflas etti!

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz tüm sektörleri altüst etmiş durumda. Artan ham madde fiyatları ve tedarik sorunu şirketleri iflasa sürüklerken gelen son dakika bilgisi herkesi şaşkına çevirdi. 30 milyon Euro ciro elde etmişti. Bagajları yükleyen, uçakları kontrol eden şirket resmen iflas etti. İşte son dakika iflas haberinin detayları...

Düsseldorf Havalimanı'ndaki yer hizmetleri kuruluşu iflas etti.

Düsseldorf Havalimanı'nda iflas. Aviapartner Düsseldorf GmbH & Co. KG, öz yönetim altında iflas işlemleri için başvuruda bulundu. Şirket, tatilcilerin merkezindeki bagajları yükleyen, uçakları kontrol eden ve yerde biniş kartlarını kontrol eden yaklaşık 340 kişiyi istihdam ediyor.

GEÇEN YIL 30 MİLYON EURO CİRO ELDE ETTİ

Aviapartner Düsseldorf geçen yıl yaklaşık 30 milyon Euro ciro elde etti. Şirket, Avrupa havalimanlarında yer hizmetleri alanında önde gelen tedarikçilerden biri olan ve uluslararası alanda faaliyet gösteren Aviapartner Group'un bir parçasıdır.

yeni-proje-2025-06-18t121511-695.jpg

DEV ŞİRKET RESMEN İFLAS ETTİ!

Şirket iki yıl önce Düsseldorf'taki popüler tatil havalimanında büyük bir gerileme yaşadı. Aviapartner 2023 yılında Düsseldorf Havalimanı'ndaki yer hizmetleri lisansını kaybetti. O tarihten bu yana şirket sadece taşeron olarak çalışıyor ve bu durum şirketin temellerini sarstı.

yeni-proje-2025-06-18t121457-178.jpg

Havacılık yeniden yapılandırma uzmanı Georg Heidemann yeniden yapılandırma için yetkili temsilci ve avukat Georg Kreplin geçici yönetici olarak atandı. Önümüzdeki aylarda ilgili tüm taraflarla birlikte geleceğe yönelik bir konsept geliştirilecek.

Şirket, Düsseldorf'taki havalimanı operasyonlarının şimdilik kesintisiz devam edeceğini duyurdu. Bu durum tatil sezonu için de geçerli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN