31 Mart'ta AK Parti'de 2 milyon kişi sahada olacak

31 Mart'ta AK Parti'de 2 milyon kişi sahada olacak

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Seçim günü 1 milyon kişi aktif rol alacak, bir milyon kişi de lojistik destek sağlayacak. Toplamda 2 milyon teşkilat mensubu aktif bir şekilde görev yapacak" şeklinde konuştu.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bulunan AK Parti Genel Merkezi önünde gerçekleşen basın açıklamasında, AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, yaklaşan seçimler öncesi yapılan hazırlıklara dair önemli açıklamalarda bulundu. BETAM tarafından yapılan detaylı analizlerin sonuçlarına dayanan raporlar, seçim sürecine dair kritik bilgiler sunuyor.

Yavuz, açıklamasında, "Bugün, Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı düzenledik ve 81 il teşkilatımızda görevli seçimden sorumlu kişilerle bir araya geldik. Bütün meselenin seçimlerde rol alacak kişileri seçime hazırlamak olduğunu vurguluyoruz. Bu kapsamda, ayın 24'ünde 420 bin kişilik asıl ve yedek resmi sandık kurulu üyelerinin isimlerini teslim ettik. Amacımız, bu işleri kusursuz şekilde yaparak seçime en iyi şekilde hazırlanmaktır" ifadelerini kullandı.

Aday ismi teslim sürecinin eksiksiz bir şekilde tamamlandığını vurgulayan Yavuz, bazı partilerin yaşanan gecikmeler nedeniyle seçime giremeyeceğini belirtti. Özellikle CHP'nin Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde aday ismi belirlemede yaşanan aksaklıklara dikkat çeken Yavuz, "Saadet Partisi'nden gireyim' dedi ama bence oradan da giremeyecek. Yüksek Seçim Kurulunun daha önce verdiği karar var. O duruma düşmemek için çok titiz çalıştık" dedi.

'2 MİLYON KİŞİ SAHADA OLACAK'

AK Parti'nin seçim hazırlıklarını detaylı bir şekilde anlatan Yavuz, seçim gününde 2 milyon teşkilat mensubunun aktif rol alacağını belirtti. "Seçim günü, problemsiz, şaibesiz, hatasız, kusursuz bir gün olsun" temennisinde bulunan Yavuz, seçim sonuçlarının adil bir şekilde alınması için titiz bir çalışma yürüttüklerini ve sonuçların hızlı bir şekilde alınmasını sağladıklarını ifade etti.

Son olarak, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere diğer tüm belediyelerde gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerinin ortaya konmasını temenni eden Yavuz, "Seçimden sadece saatler sonra o güzel sonucu almış olacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN