31 suç kaydı var! Hamile hırsızla ilgili ortaya çıkan gerçek şoke etti

Bursa'da hakkında 31 adet suç kaydı olduğu öğrenilen bir kadın hırsız yeniden hırsızlık yaparken yakalanınca hırsızların "pes" dedirten yöntemi ortaya çıktı. Hamile ya da küçük bebeği olanların cezaevine girmediğini bilen sabıkalı kadın hırsızın önce hamile kalıp ardından da hırsızlığa devam ettiği anlaşıldı.

Olay, Bursa merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde meydana geldi. M.A.V.'a isimli şüpheli, evinde sakladığı ve maddi değeri 500 bin TL'lik yüzük, bilezik, elmas kolye, altın kolye ve çeşitli ziynet eşyalarının çalındığını fark edince emniyete haber verdi. Savcılığın izniyle Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Hırsızlığın yapıldığı sitenin bulunduğu tüm güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin 31 adet suç kaydı bulunan E.B. (22) ve 89 suç kaydı bulunan E.U. (24) olduğunu tespit etti. Şüpheli E.B. Değirmenönü Mahallesi'nde dolaşırken polisin dikkati sayesinde yakalandı.

asss.jpg

HIRSIZLIK YAPMADAN ÖNCE ÇOCUK YAPIYORLAR

Emniyete getirilen E.B.'nin 9 aylık hamile olduğu ve 2 çocuğunun daha bulunduğu öğrenildi.

İfadesi alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.B., hamile olduğu için adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kadın hırsızların gözlerine kestirdikleri apartman dairelerine önce zillere basarak dış kapıları açtırdıkları, boş dairelere ise pvc kartlarla girdiği belirlendi. Polis, vatandaşlara tanımadıkları kişilere kapıları açmamalarını ve şüphelendikleri durumlarda 112 hattını aramaları gerektiğini hatırlattı.

ffffff.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN