35 aracın camını tuzla buz etmişti! Sebebini açıkladı duyanlar kulaklarına inanamadı

Öfkeyle 35 aracın camını tuzla buz eden şahsın açıklamaları viral oldu! Otoparktaki araçların camını neden kırdığı ortaya çıktı. Duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte bu yüzden camları kırmış...

Aracını otoparka koyan sahipleri gördükleri manzara karşısında şok oldu. 35 aracın camı tuzla buz edilmiş bir şekilde bulundu. Sosyal medyada viral olan olayın ardından sebebini duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte sebebi...

2023-aralik-20231220-2-61777860-96043790.jpg

Kocaeli Karabaş Mahallesi'nde yaşanan ve şehrin gündemine oturan olay, bölge sakinlerini ve araç sahiplerini şok etti. 21 Aralık günü, sahil kenarında bulunan bir otoparkta beklenmedik bir durum yaşandı. Olay, F.A. isimli şahsın, abisiyle yaşadığı tartışmanın ardından sinir krizi geçirerek taşla araç camlarını kırmasıyla meydana geldi.

Aracını park etmek için otoparka gelen sürücüler, geri döndüklerinde karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çok sayıda aracın ön ve arka camlarının kırılmış olduğu görüldü. Bu durum üzerine, durum hemen polis ekiplerine bildirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ihbar üzerine hızla olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerde, toplamda 35 aracın camlarının, kimisinin ön, kimisinin ise arka tarafının taşla kırıldığı belirlendi.

Bu olayın ardından, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri derhal harekete geçti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, şüphelinin kimliğini tespit etti. F.A. isimli şahıs, kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı.

2023-aralik-20231220-2-61777860-96043792.jpg

ALKOL VE UYUŞTURUCU YOK

Emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından F.A., adliyeye sevk edildi. İlk bulgulara göre, F.A.'nın olay anında alkol veya uyuşturucu madde etkisinde olmadığı anlaşıldı. Yapılan açıklamalarda, F.A.'nın abisiyle yaşadığı tartışma sonrasında sinir krizi geçirerek bu eylemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Bu olay, Kocaeli ve çevresinde büyük yankı uyandırdı. Vatandaşlar ve araç sahipleri, yaşanan bu tür olayların tekrarlanmaması için yetkililerden daha etkin önlemler alınmasını talep etti. Polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ve şüpheliyi yakalama başarısı, yerel halk tarafından takdirle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN