47 + 65 milyon euroluk iki yıldız daha geliyor! Erden Timur devreye girdi... Ortalık karışacak

47 + 65 milyon euroluk iki yıldız daha geliyor! Erden Timur devreye girdi... Ortalık karışacak

Galatasaray futbol arenası, yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiriyor. Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angeliño, Cédric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Tete, Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech gibi yıldız oyuncuların ardından, yeni bir bomba daha geliyor...

Galatasaray, Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Tottenham Hotspur'dan Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez'i kadrosuna katmak üzere. Tottenham, oyuncuyu Ajax'tan 42 milyon euroya transfer etmişken, Galatasaray'ın önerdiği bonservis bedeli 8 milyon euro olacak ve oyuncuyla 4 yıllık bir sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu transferle sarı-kırmızılılar savunma hattını ciddi anlamda güçlendirmeyi hedefliyor.

1-001.jpg

GİOVANİ LO CELSO İÇİN RESMİ TEKLİF

Tottenham'ın Arjantinli yıldızı Giovani Lo Celso için de Galatasaray harekete geçti. Sarı-kırmızılıların 10 milyon euro bonservis bedeliyle veya kiralanarak Lo Celso'yu kadrosuna katmayı planladığı belirtiliyor. Bu transfer, Galatasaray'ın orta sahada daha da dominant bir yapıya kavuşmasına olanak sağlayabilir.

TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ BÜYÜK

Galatasaray taraftarları, bu iki yıldız oyuncunun transferiyle, Şampiyonlar Ligi'nde takımın daha iddialı bir performans sergilemesini bekliyor. Özellikle orta saha ve savunma bölgesindeki bu takviyeler, Galatasaray'ı uluslararası arenada daha da rekabetçi kılabilir.

Galatasaray'ın transfer politikası ve hedefleri, yeni sezon öncesi taraftarını heyecanlandırıyor. Önümüzdeki günler, bu transferlerin resmileşip resmileşmeyeceğini gösterecek. Ancak şimdiden sarı-kırmızılı taraftarlar yeni sezon için umutla dolu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN