51 tutukluyla birlikte Marmara Cezaevi'ne getirildi... Ekrem İmamoğlu Silivri'de

51 tutukluyla birlikte Marmara Cezaevi'ne getirildi... Ekrem İmamoğlu Silivri'de

İmamoğlu, İBB'ye yönelik "yolsuzluk" soruşturması kapsamında sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. İmamoğlu, "Kent Uzlaşısı" soruşturması kapsamında ise serbest bırakıldı. İmamoğlu da dahil 48 tutuklu, Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne sevk edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında "yolsuzluk" ve "terör" soruşturması kapsamında karar açıklandı.

İmamoğlu, "yolsuzluk" soruşturması kapsamında çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Öte yandan, "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan ise zaten diğer soruşturmada tutuklanmasına karar verildiği gerekçesiyle, gelinen aşamada tutuklama talebinin reddine karar verildi.

Terör soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ise tutuklandı.

Soruşturma kapsamında 89 şüpheliden 51'i tutuklandı. Başsavcılığın bazı serbest bırakma kararlarına itiraz edeceği öğrenildi.

İmamoğlu da dahil 51 tutuklu, üç minibüsle Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN