5 bin TL ikramiyeden yararlanamayan emeklilere 8 bin TL ödeme müjdesi! Başvurular başladı

5 bin TL ikramiyeden yararlanamayan emeklilere 8 bin TL ödeme müjdesi! Başvurular başladı

Bankaların emekli maaşı promosyon rekabeti devam ederken bir özel banka, kasım ayına özel olarak emeklilere 8 bin TL promosyon ödemesi yapıyor. 5 bin TL ikramiye alan ve alamayan her emekli bir kampanyaya başvurabiliyor. İşte, 8 bin TL promosyon ödemesi yapan o banka...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemeler bu hafta başlarken, diğer yandan bankaların da emeklilere promosyon kampanyaları güncellenerek devam ediyor.

EMEKLİYE 8 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

QNB Finansbank, 8 bin TL'ye varan ek ödeme yapmaya hazırlanıyor. Belirlenen şartları sağlayan tüm SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emekliler bu fırsattan yararlanabilecek.

QNB Finansbank, nakit promosyona ek olarak 'CardFinans Emekli' kredi kartından yıllık 1200 TL indirim olmak üzere 9 bin 200 TL'ye varan emeklilik ödülü alınması sağlayacak. Emeklilere özel avantajlı bankacılık seçenekleri de bu kapsamda sunulacak.

Emekli maaş tutarına göre değişen oranlarda yapılacak promosyon ödemeleri kapsamında 3 bin 499 TL'ye kadar emekli aylığı alanlar 4 bin 800 TL promosyondan yararlanabilecek. 3 bin 500 TL ve 7 bin 499 TL arsında emekli aylığı alanlar 5 bin 600 TL, 7 bin 500 TL ve 9 bin 999 TL arasında alanlar 7 bin 200 TL ve 10 bin TL üzerinde alanlar ise 8 bin TL promosyon ödemesi alabilecek.

8 BİN TL PROMOSYON BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Emekli promosyonu fırsatından yararlanmak isteyenlerin mevcut emekli maaşını QNB Finansbank'tan 3 yıllığına alma sözü vermeleri yeterli. Yeni emekli olacak kişiler ise maaş ve ikramiye ödemelerini SGK ilgili birimlerinden yapacakları başvurularda QNB Finansbank üzerinden almayı taahhüt ederek promosyon fırsatlarından yararlanabilir.

SSK ve BAĞ-KUR'dan emekli olacaklar, e-Devlet üzerinden veya SGK il/ilçe müdürlüklerinden emeklilik başvurusunda bulunurken, Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde maaşın yatırılacağı banka tercihini QNB olarak işaretleyerek promosyondan yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN