5 kişi darp edip sokağa attılar: Norveç vatandaşı gencin telefonunu çaldı, Talabaşı'nda yakalandı

5 kişi darp edip sokağa attılar: Norveç vatandaşı gencin telefonunu çaldı, Talabaşı'nda yakalandı

Taksim'de sabah karşı gece kulübünden çıkan bir genç, beş kişinin saldırısına uğradı. Ara sokakta darp edilen Norveç vatandaşı gencin telefonu ve paraları çalındı. Yaşananlar kameralara saniye saniye kaydedilirken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği şüphelileri Tarlabaşı'nda yakaladı. Gaspçı şahısın ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Taksim’de sabaha karşı gece kulübünden çıkan Norveç vatandaşı genci, 5 şüpheli ara sokakta darp etti. Şahıslardan biri ardından gencin cep telefonunu gasp ederek kaçtı. Yaşananlar kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı gaspçı tutuklandı.

7151433.jpg

5 KİŞİ SALDIRDI

Beyoğlu Taksim Hüseyinağa Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda, gece kulübüne giden Norveç vatandaşı Rebar A.A., sabaha karşı mekandan ayrıldı. Ardından gencin önünü kesen 5 şüpheli, ondan para istedi. Gencin tepki göstermesi üzerine şahıslar onu darp etmeye başladı.

7151430-1.jpg

POLİS GASPÇIYI TARLABAŞI'NDA YAKALADI

Bir süre sonra şahıslardan biri gencin 25 bin lira değerindeki cep telefonunu çaldı. Şahıslar ardından koşarak kayıplara karıştı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Olayın ardından gencin şikayeti üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri çalışma başlattı. Bu neticede gencin ifadesine başvuran polis, güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Devam eden çalışmalarda şahısların kimliğini tespit eden polis, telefonu gasp eden kişinin ise Sergen A. olduğunu belirledi. Bunun üzerine şahıs, Tarlabaşı’nda bir cadde üzerinde kıskıvrak yakalandı.

7151431-2.jpg

GASPÇI ŞAHIS TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak emniyete götürülen suç makinesi şahıs, ifadesi alınması ve adli işlemlerinin yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkartıldığı mahkemece “gasp (yağma)” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN