5 kişi hayatını kaybetmişti: Tekirdağ'daki kaza anı kamerada

Tekirdağ'da 5 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası ve araç içi kamerasına yansıyan görüntülerde kavşağı dönmeye çalışan TIR'a yolcu minibüsünün çarparak savrulduğu anlar yer aldı.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada minibüsteki 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Olayın ardından Cumhuriyet Savcısı ve Saray Kaymakamı olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Kazayla ilgili soruşturma için Saray ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcılıklarınca 3 savcı görevlendirildi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anına ait kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde ışıklı kavşağı dönmeye çalışan TIR'a yolcu minibüsünün çarparak savrulduğu anlar yer aldı.

Feci kaza yolcu minibüsünün araç içi kamerasına da yansıdı.

DRONE GÖRÜNTÜLERİ

Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerinde itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekibinin çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir