6 bankadan faizsiz kredi kararı! Şartları sağlayanlar başvurabiliyor

6 bankadan faizsiz kredi kararı! Şartları sağlayanlar başvurabiliyor

Faizsiz kredi veren bankalar 2023 yılında nakit ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih edildi. Yüksek enflasyon nedeniyle maaşı yetmeyen vatandaşların imdadına faizsiz kredi ve taksitli nakit avans veren bankalar yetişti. Peki, sıfır faizli krediyi hangi banka veriyor? Sıfır faizli kredi nasıl alınır? İşte, faizsiz kredi veren bankalar 2023...

Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, İş Bankası, Enpara ve Garanti Bankası çeşitli şartlarda faizsiz kredi veriyor. 2023 yılı sonuna yaklaşırken birçok banka, 10 bin TL ile 25 bin TL arasında değişen miktarlarda faizsiz nakit avans ve kredi imkanları sunuyor.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kampanyadan yararlanmak için, müşterisi olunmayan bir bankanın mobil uygulamasını indirmek ve cep telefonu üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Bu süreç, müşteri olmayan emekliler için kolay ve erişilebilir bir yöntem sunarak, finansal destek alma fırsatını artırıyor.

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR

ENPARA: 10 bin TL limitli, masrafsız ve faizsiz kredi sunuyor.

YAPI KREDİ: 15 bin TL limit ile başlayan ve ek olarak 5 bin lira daha verilerek 20 bin TL'ye ulaşan bir kampanya başlattı.

AKBANK: Yeni müşteriler için 20 bin TL faizsiz nakit avans.

QNB FİNANSBANK: Toplamda 20 bin TL faizsiz finansman, nakit avans ve kredi olarak bölünmüş durumda.

İŞ BANKASI: 20 bin TL limitli faizsiz nakit avans kampanyası.

GARANTİ BBVA: Kampanyanın en yüksek limitini sunuyor, toplamda 25 bin TL çekilebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN