65 yaş üstüne büyük kıyak! Bedava toplu taşımadan sonra bir de uçak bileti müjdesi! O tarihe kadar geçerli

65 yaş üstüne büyük kıyak! Bedava toplu taşımadan sonra bir de uçak bileti müjdesi! O tarihe kadar geçerli

65 yaş üzeri vatandaşların ücretsiz toplu taşıma kullanımı bir süredir Tartışmalara neden oluyor. Seçim döneminde yeni açıklamalar gelmeye devam ederken 65 yaş üzeri vatandaşlara ücretsiz toplu taşımadan sonra bir de uçak bileti müjdesi geldi. İşte tüm detaylar…

Seçim sürecini adım adım yaklaşırken 65 yaş üzeri vatandaşların ücretsiz toplu taşıma kullanımı ile ilgili tartışmalarda alev aldı. 2013 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan “ 65 yaş üstü vatandaşlarımız, Devlet Demiryolları'nın şehir içi hatlarında deniz yollarının şehir içi hatlarında, belediyelerin şehir içi toplu taşıma hatlarında Türkiye genelinde ücretsiz seyahat edebilecek.” açıklamalarında bulunurken 2023 yılında bu konu en çok tartışılanlar arasında yer aldı. 65 yaş üzeri vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanıp yararlanmaması gerektiği düşüncesi hakkında farklı yorumlar bulunuyor. Bedava toplu taşımadan sonra bu kez de uçak bileti müjdesi geldi. Türk Hava Yolları o tarihe kadar indirimli bilet fırsatı sunuyor. İşte tüm detaylar…

TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN İNDİRİMLİ BİLET

65 yaş üzeri vatandaşlar için alınan kararlar tartışılmaya devam ediyor. Ücretsiz toplu taşıma kararının ardından Türk Hava Yolları 65 yaş üzeri vatandaşları sevindiren bir karara imza attı. Türk Hava Yolları 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerinde %25 indirim fırsatı sunuyor.

turk-hava-yolllari.jpg

Türk Hava Yolları'ndan 18 Mart 2024 tarihi ile 16 Nisan 2024 tarihleri arasında bilet satın alan 65 yaş üzeri vatandaşlar indirim hakkından yararlanabilecek. Kampanyanın son geçerlilik tarihi 16 Nisan 2024 olarak belirtildi. Yurt içinde uygun fiyatlı seyahat etmek isteyen 65 yaş üzeri vatandaşlar %25 daha indirimli uçuş sağlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN