69 gol 77 asist! 26 yaşında ama adeta gol makinası orta saha Fenerbahçe'ye hayırlı olsun: 55 milyon euroluk bomba

69 gol 77 asist! 26 yaşında ama adeta gol makinası orta saha Fenerbahçe'ye hayırlı olsun: 55 milyon euroluk bomba

Fenerbahçe, transferde gösterdiği aktif tutumuyla dikkat çekiyor. Sürekli olarak kadrosunu güçlendirmek adına yapılan transfer hamleleri, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırıyor. Fenerbahçe yönetiminin, önümüzdeki günlerde transferde bombaları patlatması bekleniyor...

Fenerbahçe, Arsenal'da geri plana düşen ve kontratı sezon sonunda sona erecek olan Jorginho için yeniden harekete geçti. Transfer döneminin çoğu ülkede kapanmasının ardından, 31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunu 10 milyon euro seviyelerine transfer etmeye çalışacaklar. Ancak oyuncunun piyasa değeri 25 milyon euro olarak biliniyor...

Diğer yandan Fenerbahçe'nin transferi için görüştüğü Kolombiyalı forvet Alfredo Morelos, Fenerbahçe'nin teklifini beklerken Santos ile anlaşmaya vardı.

HOJBJERG İÇİN TÜRKİYE DERBİSİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Tottenham'ın yıldız orta sahası Hojbjerg için Fenerbahçe ve Galatasaray karşılıklı bir ilgi gösteriyor. Ancak 45 milyon euro piyasa değeri olan futbolcunun Türkiye'ye transferi şu an için zor gözüküyor.

1-021.jpg

LİBYALI AL MUSRATİ İÇİN TEKLİF HAZIR

Fenerbahçe, Braga'da forma giyen ve ön libero ile merkez orta saha pozsyonlarında oynayan 27 yaşındaki Libyalı Al Musrati için harekete geçti. Sarı-Lacivertlilerin Portekiz ekibine 12 milyon euro teklif yaptığı söyleniyor.

2-013.jpg

DONNY VAN DE BEEK TRANSFERİ GÜNDEMDE

Fenerbahçe'nin transfer listesine son olarak Manchester United'lı Donny van de Beek de eklendi. Teknik heyetin olası bir transferin gerçekleşmesi durumunda van de Beek'i ocak ayında Avrupa listesine eklemeyi planladığı belirtiliyor.

Kariyeri boyunca 69 gol ve 77 asist kaydeden ünlü futbolcu, popüler transfer bilgi kaynağı Transfermarkt'ta en yüksek değeri 55 milyon euro olarak belirtiliyor.

Fenerbahçe, 9 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmak için transfer dönemine oldukça aktif bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu transferlerin sonuçlanıp sonuçlanmayacağı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN