70 cm kar yağacak sakın o güzergahı kullanmayın! İstanbul'dan Ankara'ya gidecekler dikkat!

70 cm kar yağacak sakın o güzergahı kullanmayın! İstanbul'dan Ankara'ya gidecekler dikkat!

İstanbul-Ankara arası yolculuk yapacaklar dikkat! O güzergahı kullananlar yola çıktığında bin pişman olacak. Meteoroloji uzmanı sakın kullanmayın diyerek uyarılarını peş peşe sıraladı. Kar göründü tam 70 cm kadar…

Uzun süredir beklenen kar yağışları nihayet yüzünü gösterdi. Yola çıkacak vatandaşları ilgilendiren önemli açıklamalar da peş peşe geldi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptı paylaşım ile birlikte yola çıkacak vatandaşları da uyardı. Ankara ve İstanbul arasında yolculuk yapacak vatandaşlar yola çıktığına pişman olacak.

“SAKIN GEÇMEYİN”

Oldukça yoğun bir trafiğe sahip olan Ankara İstanbul güzergahı üzerinde yolculuk yapacaklara uyarılar meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den geldi. Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımlarla herkese tek tek uyaran Ökten, Bolu'da beklenen kar örtüsünün görüldüğünü duyurdu. Kar yağışlarının 70 santimetreye kadar ulaştığını belirten uzman isim İstanbul-Ankara arasında gidecek vatandaşları da uyardı.

bolu-tuneli-kar-yagisi.jpg

Bolu'da 70 santimetreye kadar ulaşan kar yağışlarının devam ettiğini belirten uzman isim bu gece ve yarın İstanbul-Ankara güzergahını kullanacak vatandaşlara “ sakın geçmeyin” uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN