78 gol 113 asist! Icardi’yi gol kralı yapacak yıldız Cimbom’a hayırlı olsun: 22 milyonluk star

78 gol 113 asist! Icardi’yi gol kralı yapacak yıldız Cimbom’a hayırlı olsun: 22 milyonluk star

Transfer sezonunun sonlarına yaklaşırken, Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Sarı-kırmızılılar, Avrupa'nın devlerinden Juventus'ta forma giyen Filip Kostic'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı...

Bu bilgi, İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport tarafından servis edildi. Habere göre, 30 yaşındaki Sırp kanat oyuncusuna Premier Lig ekiplerinden West Ham'ın da talip olduğu ifade ediliyor. Ancak Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmanın verdiği moralle transfer için daha kararlı adımlar atmaya hazırlanıyor.

56 MAÇTA KATKI SAĞLADI

Juventus'un Kostic için talep ettiği bonservis bedelinin 15 milyon Dolar olduğu gelen bilgiler arasında. Genç yıldızın, Juventus'ta geçirdiği son sezonda 56 maçta 3 gol ve 12 asistle katkı sağladığı dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın hücum hattına yapacağı bu değerli katkı, özellikle golcü oyuncular için büyük bir avantaj yaratabilir. Tuttosport, Kostic'in ceza sahasına sunduğu topların Icardi gibi kalteli bir forvet için bulunmaz bir nimet olacağına dikkat çekiyor.

2.jpg

PİYASA DEĞERİ 22 MİLYON EURO

Kariyerine Hollanda'nın Groningen takımında başlayan Filip Kostic, sırasıyla Stuttgart, Hamburg ve Frankfurt formalarıyla Bundesliga'da parladıktan sonra Juventus'un yolunu tutmuştu. Şu anki piyasa değeri 22 milyon Euro olan oyuncunun, Juventus ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaray yönetiminin, bu transfer için son günlerde nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN