7'nci kattan düşerek hayatını kaybeden Hatice'nin ölümünde 17 ay sonra yeni gelişme: DNA tırnak aralarından çıktı

7'nci kattan düşerek hayatını kaybeden Hatice'nin ölümünde 17 ay sonra yeni gelişme: DNA tırnak aralarından çıktı

Kartal’da 7’nci kattan düşerek hayatını kaybeden öğretmen Hatice Biçmek’in ölümüyle ilgili yürütüle soruşturmada, tırnak aralarında Biçmek’e ait DNA bulunan erkek arkadaşı Beytullah Ö. 17 ay sonra tutuklandı. Beytullah Ö. ilk ifadesinde Biçmek'in bunalımda olduğunu ve ilaç kullandığını söylemişti.

Dehşete düşüren olay, 9 Eylül 2024’te Kartal Cevizli Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde binanın önünde bir kadın cesedi gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, öğretmen Hatice Biçmek’in hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemelerde, genç kadının yaşadığı binanın 7’nci katındaki terastan düştüğü tespit edildi.

aabasliksiz-4.jpg

BUNALIMDA OLDUĞUNU VE İLAÇ KULLANDIĞINI SÖYLEDİ

Soruşturma kapsamında polis ekipleri, Biçmek’in erkek arkadaşı olduğu belirlenen Beytullah Ö.’yü olayın ardından gözaltına aldı. Şüpheli, ifadesinde olay gecesi Hatice Biçmek ile birlikte saat 22.00 sıralarında eve geldiklerini, alkol aldıklarını ve aralarında herhangi bir tartışma yaşanmadığını öne sürdü. Biçmek’in geçmişte yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalımda olduğunu ve ilaç kullandığını söylediği öğrenilen Beytullah Ö., sabah evden ayrıldığını, daha sonra ölüm haberini aldığını belirtti. Şüpheli, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TIRNAK ARALARINDA HATİCE'YE AİT DNA BULUNDU

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın ilerleyen aşamasında, Beytullah Ö.’nün tırnak aralarından alınan örnekler üzerinde yapılan kriminal incelemede Hatice Biçmek’e ait DNA izlerine rastlandı. Bunun üzerine şüpheli hakkında yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.

Samsun’da yakalanan Beytullah Ö., İstanbul’a getirilerek adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüpheli, cezaevine gönderildi. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN