800 TL'lik ütü 19 liraya düştü! Mağazanın önünde tren gibi kuyruk: Telefon, televizyon, laptop...Resmen izdiham yaşandı

800 TL'lik ütü 19 liraya düştü! Mağazanın önünde tren gibi kuyruk: Telefon, televizyon, laptop...Resmen izdiham yaşandı

800 TL fiyat etiketi olan ütü tam 19 TL'ye düştü! Mağazanın önünde tren gibi kuyruk oluştu! Mağazada resmen izdiham yaşandı! Telefon, televizyon, laptop...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde faaliyet gösteren bir elektronik mağazası, yeni açılan şubesinde bir kampanya düzenledi. Kampanyanın duyulmasıyla birlikte, vatandaşlar sabahın erken saatlerinde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

800 LİRALIK ÜTÜ 19 LİRAYA SATILDI

izdiham-2.jpg

Mağaza kapılarının açılmasıyla birlikte, indirimli ürünlere yönelen vatandaşlar, özellikle 19 TL'ye satılan 800 TL değerindeki ütüye büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında alışveriş yapan vatandaşlar arasında, öğrenci olan çocuklarına, doğum günü olan eşlerine veya evlerine alışveriş yapanlar bulunuyordu.

VATANDAŞLAR ERKENDEN AKIN ETTİ

izdiham-1.jpg

Sabah erken saatlerde sıraya giren Mesut Durmuş, gece vardiyasından çıkıp alışveriş yapmak için sıraya girdiğini belirterek, eşinin doğum günü için hediye almak istediğini dile getirdi. Öznur Barış ise kalabalık nedeniyle sıraya erken saatlerde girdiklerini ve tablet almak istediklerini ifade etti.

Hülya Yavuz ise dün kampanyadan haberlerinin olduğunu ve gece vardiyasından çıktıktan hemen sonra mağazaya geldiklerini söyleyerek, özellikle öğrenci olan kızı için laptop almak istediklerini ve kampanya fiyatlarının dışarıya göre oldukça uygun olduğunu vurguladı. Alışverişini tamamlayan Selçuk Sağlam, fiyatların uygun olduğunu belirtirken, 2 televizyon alan Feyzanur Demirtaş ise yoğunluğa rağmen kampanyaya ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN