81 il için uyarı geldi! Bu akşam fırtına geliyor hava durumuna bakmadan çıkmayın! Beklenen kar sonunda geldi

81 il için uyarı geldi! Bu akşam fırtına geliyor hava durumuna bakmadan çıkmayın! Beklenen kar sonunda geldi

Ülke geneli hava sıcaklıkları düşüşe geçerken kar beklentileri de çoğaldı. Bununla beraber Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 81 ili kapsayan açıklama geldi. Kar yağışların ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlara uyarı yapıldı. İşte, bölgelere göre hava sıcaklıkları haberimizde

Meteoroloji sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar etkili olacak hava durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Ülke geneli parçalı bulutlu havaların seyir edeceği belirtilirken Marmara batısı, Ege batısı, Batı Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu da yağışların baskın olacağı uyarıları yapıldı. Aynı zamanda etkisini artırarak devam edecek yağışların üzerine yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemler alınması gerektiğinin altı çizildi. İşte, bölgelere göre hava durumu...

MARMARA BÖLGESİ

Gün boyu parçalı bulutlu ve batı kısımları yağışlı geçeceği belirtilirken rüzgarın yönü ise genellikle kuzeydoğu tarafından 40-60 km/sa kuvvetiyle esmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Kuvvetli yağış beklentisi yüksek olup parçalı ve çok bulutlu olması tahminler doğrultusunda.

AKDENİZ BÖLGESİ

Antalya, Burdur, Hatay ve Kahramanmaraş güney batısı, Osmaniye'nin güneyinde yer yer gök gürültüleri ve yağış beklentisi oldukça fazla. Yağışların ise Antalya çevresinde de kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı bulut etkisini gösterip gece ve sabah saatlerinde yağış bekleniyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Hava da sis etkisini gösterirken parçalı ve az bulutlu havaların olmasıyla gece ve sabah saatlerinde de yağış tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu olarak bölgenin tamamında kuvvetli yağış etkisini gösterecek. Yağışla beraber rüzgar ise kuzey ve doğu kesimlerinden karla karışık olarak etin olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Bölgenin genelinde sağanak yağışlı olacağı beklenirken aynı zamanda bölgenin doğu illerinde ise kuvvetli rüzgar tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN