Meteoroloji bölge bölge uyardı: Tüm yurdu esir alacak

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Tüm yurdu esir alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun yedi bölgesinde yağış beklenirken, Meteoroloji, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli yağış beklendiğinden bölgeler için sel uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu kuzeybatısı ile Kahramanmaraş çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli olması bekleniyor.

SEL UYARISI

Yağışların Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege’de yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, sel, su baskını vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

2 ARALIK 2022 CUMA GÜNÜ

1.jpg

3 ARALIK 2022 CUMARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

4 ARALIK 2022 PAZAR GÜNÜ

1-002.jpg

5 ARALIK 2022 PAZARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

6 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN