Meteoroloji o günü işaret etti: Dördü birden vuracak

Meteoroloji o günü işaret etti: Dördü birden vuracak

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Karadeniz, Marmara'nın bir bölümü ve Doğu Anadolu'nun bazı illeri için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Ayrıca bu sabah ve gece saatlerinde ülkenin çoğu bölgesinde sis ve pus yaşanması bekleniyor. Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre ise bilhassa salı günü, yurdun büyük bölümünde kuvvetli sağanak yağış ve kar yağışı yaşanacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kırklareli kıyıları, İstanbul'un kuzey çevreleri, Çanakkale'nin iç, Balıkesir'in kuzey kesimleri, Kastamonu kıyıları, Artvin kıyıları, Iğdır ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin'in iç kesimleri, Kars, Ardahan ve Ağrı çevreleri ile Van'ın kuzey kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SİS VE PUS UYARISI

Meteoroloji'nin aktardığına göre; bu sabah ve gece saatlerinde ülkenin çoğu bölgesinde sis ve pus olayı yaşanması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıkları genellikle mevsim normalleri civarında beklenirken, güney kesimlerinde yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden rüzgarın ise hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

4 ARALIK 2022 PAZAR GÜNÜ

1.jpg

5 ARALIK 2022 PAZARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

6 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1-002.jpg

7 ARALIK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-003.jpg

8 ARALIK 2022 PERŞEMBE GÜNÜ

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN