ABB iş başında: Mamak, Pursaklar, Çubuk... Yeni görüntüsüne kavuştu!

ABB iş başında: Mamak, Pursaklar, Çubuk... Yeni görüntüsüne kavuştu!

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş yeni bir Ankara'ya merhaba diyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden çalışmalar vatandaşın yüzünü güldürürken gözler bu kez de o ilçelere çevrildi. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'nın dört bir yanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Farklı ilçelerde farklı çalışmalar görülürken Ankara'da yavaş yavaş yeni görüntüsüne kavuşmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…

ANKARA'NIN YENİ GÖRÜNTÜSÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile birlikte Ankara'da yapılan faaliyetleri duyurmaya devam ediyor. Mamak, Elmadağ, Pursaklar, Çubuk ve Polatlı'da çalışmalar tamamlandı.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar Ankara'nın yeni görüntüsüne tam not verirken pek çok mahalle ve caddede asfalt serim çalışmalarında sona gelindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN