ABB’den Ramazan Bayramı sonrası büyük dönüş! 7 farklı alanda yapılacak! Herkes yararlanacak, öncelik kadınların olacak

ABB’den Ramazan Bayramı sonrası büyük dönüş! 7 farklı alanda yapılacak! Herkes yararlanacak, öncelik kadınların olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı sonrasında büyük projelere imza atıyor. 7 farklı alanda yapılacak olan çalışmalarda öncelik kadınlara verilecek. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmaları…

Belediyeler bünyesinde farklı alanda çalışmalar gerçekleştirilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram sonrası büyük dönüş yapıyor. Tam 7 farklı alanda sağlanacak hizmet için öncelik grupları da belli oldu. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmaları…

İSTİHDAM OLUŞTURULUYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, meslek edindirme kursları için düğmeye bastı. “Geleceğin Meslekleri için İstihdam Oluşturma Projesi” adı altında hizmete geçecek olan kurslar için 7 farklı branş belirlendi. Meslek edindirme kursları ile kariyerinizi yeniden şekillendirebilirken öncelikli gruplarda belli oldu.

Meslek Edindirme Kurslarımız Başlıyor. ✅ ???? “Geleceğin Meslekleri için İstihdam Oluşturma Projesi” Kapsamında 7 farklı branştaki meslek edindirme kurslarımızla kariyerinizi şekillendirin. Kadınlar, dezavantajlı bireyler ve iş hayatında aktif olmayanlar için öncelikli fırsatlar sunuyoruz. Detayları incelemek ve başvuru yapmak için ???? https://forms.ankara.bel.tr/ab_meslek_edindirme_kurslari ???? Kurslarımız Ramazan Bayramı sonrası başlayacaktır.

Meslek edindirme kursları kapsamında kadınlar, dezavantajlı bireyler ve iş hayatında aktif olmayanlara öncelik tanınacağı belirtildi. Proje hakkında detaylı bilgi alıp başvuruda bulunmak isteyen kişiler https://forms.ankara.bel.tr/ab_meslek_edindirme_kurslari adresi üzerinden detayları öğrenebilir. Ramazan Bayramını tamamlanması ile birlikte kurslar da başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN