ABB’den tam destek! Her gün saat 09:00’da başlıyor akşama kadar devam ediyor!

ABB’den tam destek! Her gün saat 09:00’da başlıyor akşama kadar devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük küçük demeden herkesin yardımına koşuyor. Her gün saat 09.00'da başlıyor akşama kadar devam ediyor. Kimse bir dakika bile kaçırmak istemeyecek. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Farklı alanlarda yapılan faaliyetler ve hizmetler dikkat çekerken bu kez de KPSS sınavına hazırlanan adaylar için büyük bir hizmet başlatıldı. “Benim Hocam Yayıncılık” ile anlaşma sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere büyük bir kıyak geçiyor. İşte tüm detaylar…

ABB’DEN BÜYÜK DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Benim Hocam Yayıncılık" işbirliğiyle gerçekleştirilecek KPSS kampları için Düğmeye bastı. Atatürk Kapalı Spor Salonu ve sergi sarayında yapılacak olan “KPSS Genel Tekrar Kampı” için tarih verildi.

25-30 Mayıs tarihleri arasında Genel Yetenek / Genel Kültür eğitimleri verilirken 31 Mayıs 5 Haziran tarihleri arasında Eğitim Bilimleri alanlarında kamp yapılacak. Eğitim kampları her gün saat 09.00'da başlayıp akşam 18.00'e kadar devam edecek.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN