ABD'den Esenyurt'a ölüm yolculuğu: Amerikalı kadın estetik sonrası hayatını kaybetti

ABD'den Esenyurt'a ölüm yolculuğu: Amerikalı kadın estetik sonrası hayatını kaybetti

Esenyurt'ta özel bir estetik kliniğinde yağ aldırma ve saç ektirme işlemi yaptıran 46 yaşındaki Amerikalı Cleopatra Mae Denms, operasyonun ardından fenalaştı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Denms, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

46 yaşındaki Amerikalı Cleopatra Mae Denms, 22 Ağustos’ta yağ aldırmak ve saç ektirmek için Türkiye’ye geldi. Denms, estetik yaptırmak için Esenyurt’taki özel bir kliniğe gelerek burada yağ aldırma ve saç ektirme işlemi yaptırdı.

Denms, işlemlerin ardından tedbir amaçlı hastanede müşahade altına alındı. Burada gözlem altında tutulan Denms, işlem yaptırdıktan 2 gün sonra fenalaştı.

Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Denms, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Denms’in cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kadının yağ aldırma ve saç ekim işlemi yaptırdığı kliniğin yetkilileri, iddialara cevap vermezken işlemleri de kendilerinin yapmadığını öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN