Abdullah Gül'den 29 Ekim paylaşımı

Abdullah Gül'den 29 Ekim paylaşımı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal medya hesabından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99’uncu yıl dönümü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı. Gül, paylaşımında "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yıl dönümü olan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanıyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin 99. yıl dönümüne ilişkin kutlama mesajı yayınladı.

Gül, paylaşımında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN