Abdullah Gül'den Erdoğan'a tebrik telefonu

Abdullah Gül'den Erdoğan'a tebrik telefonu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Erdoğan 52,14 oranında aldığı oy ile yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçildi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erdoğan'ı telefonla arayarak tebriklerini iletti.

İkinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucuna göre Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçildi. 'Devam' kararıyla ilgili dün YSK başkanı Ahmet Yener, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak geçici sonuçlar sonucunda Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olarak seçildiği görülmüştür” dedi.

Cumhur ittifakının adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan 52,14 oranında oy alırken Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 47,86'da oy oranına sahip oldu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik etti. Gül, seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN