Acınacak hale gülüyoruz: Güldür Güldür'den bu kez 'kredili palto ve kıyma' skeci

Türkiye'de artan enflasyon nedeniyle alım gücü her geçen gün zorlaşıyor. Kış aylarının gelmesi ile birlikte internette bazı online siteleri özellikle kışlık giyim ürünler için anlaşmalı bankalarla kredili satışlara başladı. Yaşanan bu durum ise TV'lerde tiye alınmaya başladı. Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür adlı şov programı artan fiyatlar ve vatandaşın krediye ulaşamamasını skece aldı.

Türkiye'de ENAG'a göre enflasyon yıllık yüzde 185.34 artarken, TÜİK'e göre ise yıllık yüzde 85.51 arttı. Enflasyon nedeniyle alım gücü düşerken bu durum ise Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür adlı programda işlendi. Program da artan fiyatlar ve vatandaşın krediye ulaşamaması ele alındı.

Güldür Güldür’de mont kredisi çekmek isteyen bir vatandaşın diyaloğu dikkat çekerken bir başka oyuncunun ‘ben de kıyma kredisi çekeceğim’ demesi izleyenleri güldürdü.

MONT KREDİSİ

Merkez Bankası’nın fiyatı en çok artan ürünler arasında giyim de yer alırken, bazı online alışveriş siteleri bankalarla anlaşma yaptı. Kredi kartı taksit sayısında limiti 36 aya varan vadelerle kaban ve montlar için alışveriş kredisi kullandırılmaya başlandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN