Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine 100 tır içme suyu yardımı

Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesine 100 tır içme suyu yardımı

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Enkaz altındaki arama kurtarma çalışmaları sürerken afet bölgesine de yardımlar gelmeye devam ediyor. Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın bölgeye 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından sanatçı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın bölgeye 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını duyurdu.

Haluk Levent, paylaşımında "Sevgili Acun Ilıcalı, yarından itibaren bölgeye 100 tır su gönderiyor. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteynerlerin içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler" dedi.

Acun Ilıcalı, deprem sonrası Twitter hesabından açıklama yapmış ve "Hepimizin yüreğini yakan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız enkaz altında bulunan yurttaşlarımızla. Geçmiş olsun Türkiye’m!" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN