Adalet Partisi'nden Sinan Oğan'ın kararı sonrası ilk yorum

Adalet Partisi'nden Sinan Oğan'ın kararı sonrası ilk yorum

Adalet Partisi lideri Vecdet Öz, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamasının ardından ''Herkes kendine yakışanı yaptı'' yorumunda bulundu.

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı. Sinan Oğan’ın açıklamasının ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan tepki niteliğinde bir açıklama geldi.

Ümit Özdağ, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır” dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttfika'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ü ziyaret etti. Toplantı sonrası açıklama yapan Öz, cumhurbaşkanı seçimi ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklamıştı.

VECDET ÖZ: HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

ATA İttifakı’nın bir diğer bileşeni olan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ise kararın ardından Twitter hesabından “Herkes kendine yakışanı yaptı” etiketini paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN