Adana, Hatay, Mersin paçayı kurtaramayacak! Bitti sanılıyordu, geri dönüyor

Adana, Hatay, Mersin paçayı kurtaramayacak! Bitti sanılıyordu, geri dönüyor

Son dakika haberi... Eylül ayı ile birlikte etkisini gösteren soğuk hava dalgası yağışlara dönüşmeye başladı. Bölge bölge yağışlar hızını artırırken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağışlar bekleniyor?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Adana, Hatay, Mersin paçayı kurtaramayacak! Sel ve kasırga bir arada geliyor. Meteorolojik kaynaklar uyardı. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak!

Ağustos ayında etkili olan sıcak hava dalgası Eylül ayı ile birlikte yerini soğuk havalara bırakmış durumda. El Nino hava sistemi ile birlikte bölge bölge yağışlar görülürken vatandaşlar 'Hangi bölgelerde yağışlar görülüyor? Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'da hava durumu nasıl?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Adana, Hatay ve Mersin'de yaşayanlar dikkat! Hem sağanak yağış hem de kasırga vuracak. Meteorolojik kaynaklar uyardı. Geri dönüyor, taş üstünde taş kalmayacak. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ve Trabzon ile Ağrı'nın güney, Van'ın kuzey ve doğu, Hakkari'nin kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-09-14t123640-208.jpg

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkenin batı ve güney kıyılarında mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, doğu kesimlerde normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

HATAY VE MERSİN'DE YAŞAYANLAR DİKKAT! TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMAYACAK

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre; Mersin açıklarında gelişen kuvvetli yağış önce Mersin'de sonra da Hatay ve Adana'da etkili olabilir. Yağışların ilk önce Mersin'in doğu tarafı ve zamanla il genelinde etkisini göstermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN