Adana, Hatay ve Mersinlilere çok önemli uyarı... Topraktan fırlamaya başladılar, dehşet saçıyorlar! Gördüğünüz gibi kaçın

Adana, Hatay ve Mersinlilere çok önemli uyarı... Topraktan fırlamaya başladılar, dehşet saçıyorlar! Gördüğünüz gibi kaçın

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kış uykusundan uyanan yılanlar korku saçmaya devam ediyor. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Havaların serinlemesiyle birlikte yılanların yuvalarına girmesi bekleniyordu ancak her geçen gün daha da artmaya başladılar. Adana, Hatay, Mersin ve Osmaniyelilere çok önemli uyarı. Topraktan fırlamaya başladılar, dehşet saçıyorlar! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın!

Türkiye'de havaların serinlemesiyle birlikte yılanların yuvalarına girmesi bekleniyordu ancak artan popülasyon vakaları her geçen gün artırıyor. Gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Adana, Hatay, Mersin ve Osmaniyelilere çok önemli uyarı. Topraktan fırlamaya başladılar, dehşet saçıyorlar! Uzmanlar acil durum uyarında bulundu. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın. O ilimizde istila başladı.

hghg-40.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Hatay'dan gelen görüntüler ise ağızla açık bıraktı. Dev yılan evin bahçesine girerek dehşet saçtı.

TOPRAKTAN FIRLAMAYA BAŞLADILAR! İSTİLA YENİ BAŞLIYOR

Hatay'ın Defne ilçesi Subaşı Mahallesi’nde evinin bahçesinde dev bir yılan gören vatandaş hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak hemen yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yılanı yakalayarak tekrardan doğaya saldı.

ghhgh-19.jpg

ADANA, HATAY VE MERSİNLİLER DİKKAT: GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KAÇIN

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Havaların serinlemesine rağmen yılan vakalarındaki artışların devam edeceğini ifade eden yetkililer, Adana, Hatay, Mersin ve Osmaniye'de yaşayan vatandaşları yılan saldırılarına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN