Adana, Mersin, Antalya ve Hatay yeni uyarılar size geldi! Resmen çok ilginç günler geliyor… Fokur fokur kaynayacak

Adana, Mersin, Antalya ve Hatay yeni uyarılar size geldi! Resmen çok ilginç günler geliyor… Fokur fokur kaynayacak

Son yılların en sıcak yazını yaşarken meteorolojik kaynaklar Adana, Mersin, Antalya ve Hatay için yeni uyarılar yaptı. Resmen çok ilginç günler geliyor. Akdeniz suları fokur fokur kaynayacak. Adana, Mersin, Antalya ve Hatay yeni uyarılar size geldi!

Son yılların en sıcak yaz mevsimlerinden birini yaşarken milyonlarca insan sıcaklardan direkt etkilendi. İlk olarak El Nino sıcakları ardından gelen Eyyam-ı Bahur, tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Özellikle de temmuz ayında sıcaklık rekorları kırıldı. Termometreler her geçen gün yeni rakamlara yükseldi. Yeni bir uyarıda Akdeniz suları için yapıldı. Adana, Mersin, Antalya ve Hatay… Denizler fokur fokur kaynayacak!

AKDENİZ RESMEN YANIYOR

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Hava Forum sayfası yeni bir paylaşımla Akdeniz bölgesine uyarı yaptı. Bu kez ise deniz sularının sıcaklığına değindi. Hava Forum, yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"Kasırgalar sıcak denize bayılır. Sıcak sudan beslenir. Akdeniz bu sezon adeta yanıyor. Deniz suyu sıcaklıkları 27-30 derecelerde. "

hava-002.jpg

ŞİMDİLİK TAKİP EDİLİYOR

Özellikle de tarih vererek vatandaşları bilgilendiren sayfa, paylaşımının devamında şunları söyledi:

"Modeller bir Akdeniz Kasırgası tahmini yapıyor. Hatta bu senaryolardan biri 11-12 Eylül civarı Mersin-Adana gözüküyor. Şu an belirsiz, takipteyiz..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN