Adıyaman'da kahreden olay! Enkazdan 120 gün sonra çıkarıldı

Adıyaman'da kahreden olay! Enkazdan 120 gün sonra çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından 120 gün geçti. Depremde 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Çok sayıda bölgede yıkım çalışmaları devam ediyor. Adıyaman'da bir enkaz kaldırma çalışmalarında yaşanan olay ise görenleri kahretti. 20 yaşındaki bir kızın cansız bedeni binanın bodrum kısmında bulundu.

6 Şubat depreminin 120. gününde Adıyaman’da, bir binanın enkazını kaldırma çalışmaları esnasında kadın cesedi bulundu. Edinilen bilgilere göre, 6 Şubat depreminde ağır hasar alan Adıyaman’ın Turgut Reis Mahallesi Eski Valilik Kavşağı yakınlarında bulunan bir binanın enkazının kaldırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda, depremin 120. gününde binanın bodrum kısmından 20 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu. Kepçe operatörü tarafından bulunan cesetle ilgili polis ekiplerine haber verildi.

7127093.jpg

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Yapılan incelemelerde kimliği belirsiz cesedin kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Sude Nur Duran’a ait olduğu belirlendi. Duran’ın cenazesi, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı araştırmaların ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Duran’ın Yozgat Bozok Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi olduğu, tatil amacıyla ailesinin kaldığı Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesi Filistin Caddesi üzerindeki evlerine gelerek, burada depreme yakalandığı öğrenildi.

Öte yandan, Sude Nur Doğan’ın annesi, babası ve erkek kardeşinin de depremde hayatını kaybettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN