'Adres ver' gerçek oldu: Sanal kavgayı gerçeğe döktüler... PUBG'de tartıştı, buluşup bıçakladı!

'Adres ver' gerçek oldu: Sanal kavgayı gerçeğe döktüler... PUBG'de tartıştı, buluşup bıçakladı!

Gençler arasında çok popüler olan meşhur bilgisayar oyunu PUBG'de mesajlaşma yoluyla başlayan sanal kavga gerçeğe dönüştü. PUBG oynarken mesaj yoluyla küfürleşen iki genç buluşma ayarlayıp yumruklu kavgaya tutuştu. Ardından işler çığrından çıktı ve gençlerden biri diğerini bıçakladı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde PUBG kavgası bıçaklamayla bitti. Akıllı telefonlarda gençler tarafından yaygın olarak oynanan PUBG oyununda tartışmaya başlayan iki genç hınçlarını küfürleşmekle alamayınca belirledikleri adreste buluşarak kavga etti.

İkisi de Suriye uyruklu gençlerden Abdullah H. (24), Ahmet M.'yi (19) bıçaklayarak yaraladı. Cadde ortasında bıçaklanan Ahmet M. hastaneye kaldırılırken onu bıçaklayan Abdullah Hamud ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

pubg-kavga5.jpg

ADRES VERİP BULUŞTULAR

İlk ifadesinde bilgisayar oyununda Ahmet M. ile küfürleştiğini, oyun bitiminde ise sözleştikleri yerde buluşup kavga ettiklerini ve sonra Ahmet M.'yi bıçakladığını itiraf eden Abdullah Hamud, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dün saat 23.00 sularında Sinanbey Mahallesi Yenişehir Caddesi’nde meydana gelen olayda sanal ortamda kavgaya başlayan iki gençten Abdullah H., Ahmet M'yi göğüs ve boynundan bıçakladı. İlk müdahalesi çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan Ahmet M., özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirildi, buradan da Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

pubg-kavga3.jpg

KAVGA OYUNDA BAŞLADI

Gelen ihbarla olay yerine sevk edilen polis, görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak şüphelinin Suriye uyruklu Abdullah H. olduğunu tespit etti. Ekipler Abdullah H.'nin adresine baskın düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı.

pubg-kavga2.jpg

'ZOR DURUMDA KALINCA...'

Abdullah H. ilk ifadesinde, "Telefondan sanal oyun oynarken, bana küfretti. Küfürleşme sonucunda oyunu bitirip buluştuk ve kavga ettik. Zor durumda kalınca bıçakla yaraladım" dediği öğrenildi.

pubg-kavga4.jpg

TUTUKLANDI

Ahmet M.'yi bıçakladığını itiraf eden Abdullah Hamud, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN