Afrika üzerinden geliyor! Atkı, bere, montlar baza altına kaldırılıyor… Kış aylarında baharlık havalara hazır olun

Afrika üzerinden geliyor! Atkı, bere, montlar baza altına kaldırılıyor… Kış aylarında baharlık havalara hazır olun

Meteoroloji tarafından yapılan güncel açıklamalar yakından takip ediliyor. Aralık ayının sonuna yaklaşırken vatandaşlar da kar yağışlarının hayalini kurar oldu.Yeni yıla sadece sayılı günler kala kar değil sıcak hava uyarısı geldi. Kış aylarında bahar mevsimi yaşanacak. İşte tüm detaylar…

Güncel hava durumu tahmin raporlarını paylaşan Hava Forum, pazartesi gününü işaret ederek sıcaklıkların artacağını belirtin. Türkiye'ye Afrika üzerinden yeni sıcak hava dalgasının geldiğini belirtirken vatandaşta şaşkına döndü. İşte tüm detaylar…

HAVALAR ISINIYOR

Uzun süredir beklenen kar yağışları yine vatandaşın yüzünü güldüremedim. Türkiye'ye Pazartesi günü itibariyle Afrika üzerinden gelecek olan yeni sıcak hava dalgası sıcaklıkları da patır patır yükseltecek. Hava Forum tarafından yapılan paylaşım ile birlikte Salı Çarşamba da dahil olmak üzere sıcaklıkların hafta boyu etkili olacağı belirtildi. Hava Forum paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Pazartesi gününden itibaren Afrika üzerinden yurdumuza ılık hava geliyor. Yüksek basınç devreye gjrecek. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. "

havalar-isiniyor.jpg

NİSAN AYINA GERİ DÖNÜLDÜ

Afrika üzerinden yurda giriş yapan lodoslu ılık hava ile birlikte Nisan ayına geri dönüş yapıldığı belirtildi. Mevsim normallerinin yer yer 10 derece üzerine kadar yükselen sıcaklıklar ile birlikte birçok şehirde 20 derece sıcaklıklar kayda geçti. Sıcaklıkların 7 ila 9 gün daha normalin üzerinde devam edeceği belirtildi. Hava Forum, “Yurdumuz Afrika üzerinden gelen lodoslu ılık havayla Nisan ayına geri döndü. Sıcaklıklar mevsim normallerinin yer yer 10 derece üzerine çıktı. Birçok şehirde sıcaklıklar 20 derecelere ulaştı. 7-9 gün daha normallerin üzerinde devam edeceğiz...” açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN