Afrika'dan yola çıktı, hafta sonu geliyor! Tüm Türkiye cayır cayır yanacağız: Sıcaklık o derecenin üzerini görebilir

Afrika'dan yola çıktı, hafta sonu geliyor! Tüm Türkiye cayır cayır yanacağız: Sıcaklık o derecenin üzerini görebilir

Meteorolojik kaynaklardan edinilen bilgilere göre hafta sonu için sıcaklık alarmları çalmaya başladı. Öyle ki Afrika’dan yola çıkarak ülkemize doğru geldiği öğrenildi. Tüm Türkiye cayır cayır yanmaya hazırlanın. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yaz mevsimi için geri sayım başlamışken son günlerdeki yağmurlu havalar vatandaşları evlere hapsetti. Lakin şimdi de önümüzdeki günlerde ciddi sıcaklıkların geleceği öğrenildi. Sosyal medya üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan “Hava Forum” sayfası Bu defa hafta sonu için uyarı yaptı.

sicak2.jpg

“KIRMIZI RENK TOPLARINA GEÇİYORUZ”

Hava Forum sayfasında yapılan paylaşıma göre, hafta sonu için ülke genelini sıcak bir hava bekliyor. Öyle ki Afrika’dan Türkiye’ye gelen sıcak hava dalgası hava sıcaklıklarını artıracak. Hafta sonu yurdun %85'i 30 derecelere çıkacak.

sicakk.jpg

Hava Forum’un yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Afrika, Türkiye'ye geliyor! Haritaya bakın, kırmızı renk tonlarına geçiyoruz. Bu kırmızı renk tonları ne biliyor musunuz? Yanacağımız anlamına geliyor. Afrika ve yaz severlere müjdeler olsun, başlıyoruz. Hafta sonu yurdun %85'i 30 derecelere çıkacak. Herkese kolay gelsin...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN