Ağustos bitmeden yaz bitti! El Nino hayatımızı kabusa çevirmeye devam ediyor... Kerem Ökten soğuk hava için tarih verdi

Ağustos bitmeden yaz bitti! El Nino hayatımızı kabusa çevirmeye devam ediyor... Kerem Ökten soğuk hava için tarih verdi

Ağustos ayı ile birlikte artan sıcaklıklar tüm yurdu ele geçirmiş durumda. Son günlerde etkili olan soğuk hava dalgası devam ederken vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da artacak mı? Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorusunu araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Ağustos bitmeden yaz bitti! El Nino tekrardan geri döndü. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, soğuk hava için tarih verdi. O tarihte sakın montsuz dışarı çıkmayın!

Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Ağustos ayının ilk haftasında etkisini gösteren El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken İstanbul başta olmak üzere bazı kentlerde sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Sıcaklıklar ne zaman düşecek? Yağışlar ne zaman geliyor?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Ağustos bitmeden yaz bitti! El Nino iklimleri birbirine kattı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, son dakika olarak uyardı. O tarihte soğuk hava geliyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu'nun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Rize ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

gfgfg-12.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

YAĞIŞLAR: Yağışların, Rize ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

RÜZGAR: Rüzgarın, Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN TARİH VERİP UYARDI: SOĞUK HAVALAR GELİYOR!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir uyarıda bulundu. O tarihte soğuk havaların yurda giriş yapacağını belirten Ökten, "Farklı bir Sonbahar çünkü mutlak Sonbahar. 27 Ağustos'ta başlıyor. La nina Kışları = Geç gelir Geç gider. El nino Kışları = Erken gelir erken gider." uyarısında bulundu.

b5.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

22 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

23 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

24 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3.png

25 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h4-001.png

26 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN