Ahmet Taner Kışlalı’nın eşi Nilüfer Kışlalı YENİ Parti’ye katıldı: Rozetini Özgür Özel taktı

Ahmet Taner Kışlalı’nın eşi Nilüfer Kışlalı YENİ Parti’ye katıldı: Rozetini Özgür Özel taktı

21 Ekim 1999’da Ankara’da uğradığı bombalı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Kültür Bakanı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı’nın eşi Nilüfer Kışlalı, YENİ Parti’ye üye oldu. TBMM’de YENİ Parti lideri Özgür Özel’i ziyaret eden Kışlalı, üyelik formunu doldurdu. Kışlalı’nın parti rozetini Özel taktı.

Eski Kültür Bakanı, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı’nın eşi Nilüfer Kışlalı, dün TBMM’de YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kışlalı, ziyaretinin YENİ Parti’ye üye olmak ve Özel’e desteğini iletmek amacıyla gerçekleştiğini belirterek üyelik işlemlerini tamamladığını duyurdu.

m.jpg

“İÇİMDE YARINLARA UMUTLA BAKARAK AYRILDIM”

Kışlalı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün YENİ Parti Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’i Meclis’te ziyaret ettim. Ziyaret nedenim YENİ Parti’ye üye olmak ve ona olan desteğimi söylemekti. Çok keyifli geçen sohbetin ardından üye formumu doldurdum, parti rozetim yakamda, içimde yarınlara umutla bakarak yüzümde gülümseme ile ayrıldım. Bu görüşmeye aracılık eden sevgili Aylin Nazlıaka’ya da ayrıca çok teşekkür ederim.”

AHMET TANER KIŞLALI 1999’DA SUİKAST SONUCU HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Eski Kültür Bakanı Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, 21 Ekim 1999’da Ankara’daki evinin önünde otomobiline yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN