AK Parti İBB Sözcüsü'nden İmamoğlu'na tehdit gibi sözler: Seçimden sonra özel olarak ilgileneceğiz

AK Parti İBB Sözcüsü'nden İmamoğlu'na tehdit gibi sözler: Seçimden sonra özel olarak ilgileneceğiz

AK Parti'nin İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, sosyal medyadan gerçekleştirdiği paylaşımda İBB Başkanı İmamoğlu'na ve İBB yönetimine tehdit içeren cümleler kurdu. Türkyılmaz, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimin son ayağı sonrasını işaret ederek, "İBB Başkanı ve yönetimi ile ilgili dosya epey kabardı. Seçim geçsin özel olarak ilgileneceğiz, az sabır…" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan açıklamalarda bulundu.

Türkyılmaz, paylaşımında takipçilerine 'Az sabır' diyerek İBB'nin dosyalarının bir hayli kabardığını ifade etti.

'ÖZEL OLARAK İLGİLENECEĞİZ'

Seçim sonrası bu durumla ilgileneceklerini söyleyen Türkyılmaz, "İBB Başkanı ve yönetimi ile ilgili dosya epey kabardı. Seçim geçsin özel olarak ilgileneceğiz, az sabır…" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN