AK Parti'de bir başkan daha istifa etti

AK Parti'de bir başkan daha istifa etti

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu bir basın açıklaması yaparak görevinden istifa ettiğini söyledi. Yaklaşık 15 yıldır AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Bulucu 1.5 yıldır da Adıyaman İl Başkanlığını yürütüyordu.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, görevinden istifa etti. Konuyla ilgili açıklamasında "Bizde görev istenmez verilir." diyen Bulucu, yaklaşık 15 yıldır AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını hatırlatarak Adıyaman İl Başkanlığı görevine geldiğinde şehrin 6. Şubat depreminden çıktığını yeniden ayağa kaldırmak gayretle çalıştığını belirtti.

"Adıyaman ilimiz genelinde özellikle ilçeler bazında büyük bir başarı söz konusu olsa da merkez ilçede hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kalmamız bizleri derinden etkiledi." diyen Bulucu "Milletimizin verdiği karar demokrasiye inanan bir hareket olarak başımızın tacıdır. Bundan sonraki sürecin daha sağlıklı yürütülebilmesi için Partimizin bir neferi olarak, Genel Merkezimizden şerefle yürüttüğüm il başkanlığı görevinden affımı istirham ettim." ifadelerini kullandı.

RİZE İL BAŞKANI DA İSTİFA ETMİŞTİ

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, dün yaptığı açıklamada, 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarından memnun olmadığını belirterek, kendisini 'başarısız' bulduğunu söylediği açıklamasıyla istifa etti. Ayar, seçimlerden önce de istifa ettiğini ancak kabul edilmediğini belirtmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN