AK Parti'de yerel seçim mesaisi: 6 büyükşehir için temayül yoklaması yapılacak

AK Parti'de yerel seçim mesaisi: 6 büyükşehir için temayül yoklaması yapılacak

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti'de hazırlıklar sürüyor. Daha önce 22 büyükşehir için temayül yoklaması yapılan AK Parti'de gözler şimdi Aydın, Hatay, Diyarbakır, Mersin, Muğla ve Van için yapılacak temayül yoklamasında.

22 büyükşehir belediyesi için temayül yoklaması yapan AK Parti'de yerel seçim çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bu kez 6 büyükşehir için temayül yoklaması yapılacak.

6 BÜYÜKŞEHİRDE İSİM BELİRLENECEK

Temayül yoklaması yapılacak iller ise Aydın, Hatay, Diyarbakır, Mersin, Muğla ve Van olacak. Bu kapsamda daha önce AK Parti'de Şanlıurfa, Erzurum, Tekirdağ, Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya, Trabzon, Konya, Antalya, Kahramanmaraş ve Eskişehir için temayül yoklaması yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN