AK Parti’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi ‘jakuzi’ iddiasıyla gündem olmuştu: Lüks banyolar ortaya çıktı

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen ve 'jakuzi' ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi basın mensuplarına açıldı. Binada; başkanlık makamına ait 2, 8 ayrı belediye başkan yardımcısı için de 8 lüks banyonun olduğu ortaya çıktı.

Yerel seçimlerle AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi, başkanlık binasında jakuzi olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti.

Jakuzi olduğu yönündeki iddialar yalanlansa da, başkanlık binasındaki lüks ve şatafat, gündemdeki yerini korumaya devam ediyordu.

Sancaktepe Belediyesi'nin görüntüleri Sözcü TV'de yayınlandı. Görüntülerde, belediye binasında başkanlık makamına ait 2 tane lüks banyo olduğu ve 8 ayrı belediye başkan yardımcısı için de 8 tane banyonun olduğu ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, "AK Parti’nin kaybetmesi boşuna değil. Alper Yeğin’i tebrik etmek için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim. Sancaktepe Belediyesi’nin başkanlık katı 6.000 m2, burada bir sürü dinlenme odası var, jakuzi (lüks banyo), yemek odası, 200 m2 mutfak var" ifadelerini kullanmıştı. Eski başkan Şeyma Döğücü, "iftira" olarak niteleyip başkanlık makamından canlı yayın açılmasını istemişti.

Bir önceki belediye başkanı İsmail Erdem ise 2017 yılında yapılan katta, 'başkanlık makamı, toplantı-yönetim odası, halkla ilişkiler odası, misafir bekleme salonu, özel kalem odası, başkanlık danışman birim odaları, mescid ve 20 metrekare mutfak olduğunu açıklamıştı.

CHP'li yeni belediye başkanı Alper Yeğin ise şatafatlı başkanlık katıyla ilgili bilgiyi doğruladı ancak bir önceki başkan İsmail Erdem döneminde tasarlandığını belirterek, "Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında her hangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN